1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради, в Кривому Розі розпочата реконструкція стадіону «Металург»

100420 12 min

Також читайте -

На стадіоні «Металург» ДЮСШ №1 в Кривому Розі розпочали ремонт після того як був розроблений проєкт реконструкції. Після проведення тривалих експертиз Державним архітектурно-будівельним контролем, нещодавно був отриманий дозвіл на проведення ремонтних робіт - вони почалися негайно.

Проєктом реконструкції спорткомплексу «Металург» ДЮСШ №1 передбачена повна реконструкція власне спорткомплексу, з усіма підтрибунними приміщеннями, де тренуються учні дитячо-юнацької спортивної школи №1.
Передбачена заміна трибун, перекриттів і гідроізоляційного шару чаші стадіону в цілому. Таким чином, буде усунуто протікання під час опадів під трибунні приміщення. Капітально відремонтують фасад комплексу та проведуть доброустрій території біля стадіону.

- На разі, розпочатий ремонт західної сторони стадіону «Металург». Вже проводиться демонтаж вхідної групи – монолітобетонних сходів та пандусів. Підрядна організація повинна виконати: заміну віконних блоків на енергозберігаючі, монтаж алюмінієвих вітражів та встановити ворота, утеплити фасад та облаштувати цоколь облицювальними плитами, утеплити цокольну частину та відремонтувати і утеплити покрівлю, облаштувати ганок та відремонтувати цегляну кладку, відремонтувати балки,- зазначив Валерій Катькін, начальник управління капітального будівництва.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!