1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з повідомлення тренера Віталія ГАЛИНСЬКОГО, 7 березня відбувся кубок «Ronin Cup 2021», який повинен був проходити у м. Житомир, але через входження Житомирщини в «червону зону» змагання були перенесені у м. Хмельницький

080321 9 min

Змагались атлети з Житомира, Хмельницького, Кривого Рогу, Черкас, Одеси та Гайворона. Підтримав захід своєю присутністю і президент ФТКУ Колесник Олександр.

Визначення володарів кубків проходило за результатами «багатоборства» на основі розділів ката, куміте та фуку-го, відповідно до правил Федерації традиційного карате-до України.

Кривий Ріг представляв клуб «Бассай-Дай» під головуванням голови Володимира Скрипнюка та тренера Віталія Галінського і 7 спортсменів: Сінько Данило, Заболотній Андрій, Лісовий Артем, Бобра Богдан, Компанієць Кирило, Ільченко Марія та Пронтенко Кароліна.

За результатами змагань наша команда зайняла 2 загальнокомандне місце.

Результати змагань: Бобра Богдан - 1 та 2 місце, Компанієць Кирило - 3 місце, Ільченко Марія - 3 та 3 місце, Лісовий Артем - 2 місце, Сінько Данило та Заболотній Андрій - 4 місце.

Підготував до публікації
Ілля ПЕТРЯК,
спеціально для рубрики
Новини Спорту Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!