1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Уже цими вихідними, повідомляє Весь Кривий Ріг, у Києві відбудеться етап чемпіонату світу із джиу-джитсу, який пройде у листопаді в Абу-Дабі, AJP National Pro Ukraine та грандіозний фінал національної серії чемпіонатів із бразильского джиу-джитсу Ukraine National Challenge

071021 11 min

Спортсмени із усіх куточків України, в тому числі і з Кривого Рогу, та із Ізраїлю, Казахстану, Азербайджану, Словакії, Чілі, Грузії, Кіпру, Німеччини, Молдови, Ливану, Бразилії будуть боротись за нагороди. Більше 50 із них залишився один крок до того, щоб стати володарями спеціальних чемпіонських поясів UNC.

9 жовтня спортсмени будуть боротися за нагороди AJP National Pro Ukraine. Ті джитсери, які зможуть вибороти золото отримають 1000 балів до світового рейтингу. А по завершенню AJP National Pro Ukraine відбудеться майстер-клас бразильця Цісеро Коста - одного із найсильніших джитсерів світу.

10 жовтня атлети будуть змагатись за фінальні нагороди UNC: найбільш омріяна із них - це пояс абсолютного чемпіона UNC.

Це перша нагорода, яку можна зібрати із медалей чемпіонатів 2020-2021 років. Звання «абсолютного чемпіона» і пояс отримає той, хто зможе скласти його із чотирьох золотих нагород. Якщо ж серед медалей буде «срiбло» чи «бронза», спортсмен стане володарем пояса чемпіона.

Боротися за нагороди традиційно будуть діти, жінки та чоловіки в категоріях Gi та No-Gi. Також у фіналі будуть обирати кращі спортивні клуби за версією UNC.

Змагання відбудуться у спорткомплексі Gymmaxx, вул. Драгоманова, 9-а, із дотриманням усіх протиепідемічних вимог. Старт змагань о 10.00.

Для зменшення кількості присутніх на заході Українська федерація бразильского джиу-джитсу проведе онлайн-трансляцію на каналі Youtube. Традиційними вже стали масковий режим та температурний скринінг під час чемпіонатів під егідою UFBJJ.

Підготував до публікації
Ілля ПЕТРЯК,
спеціально для рубрики
Новини Спорту Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!