1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Хоча ця подія трапилась на Водохрещу, жваві обговорення не стихають. Хто побив гостя з Туманного Альбіону – банальні гопники, чи активісти, які наскрізь бачать адептів Путіна, навіть якщо з першого погляду і незрозуміло, причому тут Москва та Росія...

Марія МАКУХА
РЕПОСТ!
Ітак, Водохреща вдалось. Кількість мудаків на метр квадратний у центрі столиці зросла в рази. І серед білого дня з громадянином Британії сталася така історія.
По дорозі з роботи, о 14:10 натрапила навпроти Михайлівського собору біля Трьохсвятительської 13 (офіс SCA, тощо), під самою камерою спостереження, молодого британського хіпстера з валізкою, що витирав снігом з обличчя кров, сніг в радіусі метра був червоний.
З'ясувалося, що його побили троє невідомих. Почали чіплятися біля світлофора на Михайлівський - там вже очікували. Жбурнули сніжкою, пнули валізу... Хлопець спробував ігнорувати, догнали вже на Трьохсвятительській, напали зі спини, почали бити ногами. Знепритомнів ненадовго, не встиг роздивитися нападників, пам’тає, що в одного була світло-зелена куртка. Нічого не вкрали, били просто для розваги за нестандартну зовнішність.
Ліам - так звуть британця - приїхав сам, на 2 дні, подивитися Київ. Сьогодні відбуває додому, літак - за 5 годин від описаних подій. Ні на швидкій, ні в поліції англійською практично не говорять. Отже, довелося це безпорадне дитя (як тільки його батьки у такі дикі краї самого відпустили), у лікарню на швидкій, а потім - писати заяву в поліцію. Заяву прийняли не дуже охоче, але таки все оформили, довідки з рентгенами надали. Щойно посадила на таксі в Жуляни. Пишу.
Пліз, якщо хтось був свідком побиття, можливо є якесь відео - дуже прошу, пишіть мені в приват. Дуже хочеться щоб ці потвори були зловлені й отримали те, на що заслужили. Я особисто готова контролювати хід цієї справи, і якість роботи поліції (відбором якої займалася), коли мова йде, зокрема, про міжнародний імідж країни.
За репост - бонуси в карму.

Активісти:
Це веселі селфі з райвідділу. Британець таки мав унікальну екскурсію.
На першому фото побитий нібито за кольорове волосся неформал, гуляє Києвом у кофтинці Soulfly. На другому фото соліст цього скандального гурту на концерті в Москві, який заявив, що Крим належить Росії.
Гурт в 2014-му відмінив концерт в Україні через "політичну кризу" і в Україні більше не з'являється.
Чому усі патріоти кинулися захищати цього неформала, не поцікавившись у нього чи знав він про те, що вдягнув і кого він міг цим образити?
Наввипередки його захищають...

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини України
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – з доступних джерел

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!