1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Довго вагались, чи варто виносити сміття з хати, але так виходить, що деякі активісти нашого протестного руху «SAVE ФОП» (Збережи ФОП/ Захисти ФОП) на певному етапі вирішили використати ситуацію, що склалася у вигідному для себе руслі та політизуватися

271219 14 min

З початку жовтня ми з вами пліч о пліч виборюємо відміну ганебних та драконівських законів №128 та №129. Влада намагається нас не помічати та не чути, але ми монотонно та впевнено продовжуємо відстоювати свої інтереси, інтереси звичайних підприємців малого та середнього бізнесу, для яких ці закони – шлях до втрати всього, що на теперішній час ми маємо і як наслідок безробіття.
І ось в той час, коли нам необхідно єднатися для досягнення своєї мети, деякі активісти нашого руху вирішують, що старт вони узяли, засвітилися, пропіарилися і все, досить, можна «прорубати собі шлях у політику».
Ми зараз кажемо про голову ВГО «Союз захисту підприємців» С. Доротича, а також В. Жиха, Г. Залогу, О. Пруднікову.
Чомусь на певному етапі нашої спільної боротьби С. Доротич вирішив, що він є одноосібним керівником нашого з вами, друзі, руху та почав робити гучні заяви про те, хто може офіційно виступати від імені руху та таке інше. Крім того, С. Доротич швидко «перевзувся» та почав укладати меморандуми від імені нас з вами з політичними силами («Батьківщина», «Європейська Солідарність», «Свобода» тощо). При цьому останній бравує перед політичними силами саме нами з вами, дорогі друзі, так як сам не має ресурсів на проведення повноцінних акцій. Нажаль С. Доротич знехтував нашими з вами ідеалами та почав робити собі кар’єру в політиці.
Давайте поміркуємо, а чому. Відповідь напрошується сама. Давайте заглянемо трошки у минуле С. Доротича. Останній постійно перебував в політиці та обіймав керівні посади при різних урядах та Президентах. Нам вдалося дізнатися про деякі з них, а саме протягом 2005-2006 – С. Доротич був начальником відділу зовнішньоекономічної та інвестиційної політики Головної служби соціально-економічної політики, входив до секретаріату Президента України; 2006 — заступник голови Київської обласної ради, 2008-2009 — 1-й заступник Голови Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики, член Ради зовнішньоекономічної діяльності при КМУ.
А ось далі було цікавіше, під час перебування при владі злочинного Уряду Януковича, С. Доротич обіймає посаду першого заступника Міністра в Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України.
Після цього С. Доротич «зникає» та займається веденням бізнесу, при цьому його бізнес та бізнес його тестя ніяк не можна віднести до малого. І раптом, він з’являється в жовтні 2019 та активно разом з нами, друзі, нібито починає виступати проти прийнятих ВРУ законів №128 та №129 щодо зміни системи оподаткування, введення РРО та за збереження спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності (треба віддати йому належне, оратор з нього гарний). Але це він робить до певного часу, потім нічого окрім піару та меморандумів з політиканами та ще постійних виступів на телебачення (утворює собі гарну картинку для суспільства).
Ми, громадські об’єднання підприємців, роботодавців, представники професійних спілок, інших громадських об’єднань, що представляють малий та середній бізнес, усвідомлюючи необхідність збереження принципів вільного підприємництва, спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності для малих підприємців та підвищення її ефективності, розроблення потужного інструментарію для запобігання корупції, в цілому заради зростання економічного рівня держави, об’єднуємо свої зусилля та заключили коаліцію Ради міст «Захисти ФОП».
До коаліції увійшли наші друзі Лідія Кривенко – голова правління МСП «Ніка» (Запоріжжя), Валентина Коробка – голова Вільної профспілки підприємців України, Оксана Козлова – голова ППО ВППУ ринку «Нове Торпедо» (Львів), Валерій Нестерук – голова профспілки «Співдружність» ринку Барабашово (Харків), Марина Паянок – представник спільноти підприємців міста Прилуки (Чернігівська область), Маргарита Єлькина – представник спільноти підприємців міста Путивля (Сумська область), Мирослав Мельничук – ініціативна група підприємців міста Рівне, Віктор Боровінський –голова ГО «Самозахист підприємців» (Дніпропетровська область), Лариса Артеменко – голова Спілки підприємців міста Ніжина (Чернігівська область), Едуард Курганський – голова ГО «Комітет підприємців України», Леонід Запорожець – голова Черкаської обласної профспілки підприємців, Борис Емельдеш – голова ГО «Всеукраїнська Професійна Асоціація підприємців».

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!