1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

29 серпня 2021 року в Києві на ВДНГ відбудеться благодійна акція Move&Smile на підтримку пацієнтів зі спинально-м’язовою атрофією (СМА), які потребують медичного обладнання для життя, повідомляє Весь Кривий Ріг. Організатори акції – Всеукраїнський благодійний фонд «Барви» та Фонд «Діти зі СМА»

150821 18 min

Не всім так щастить, як Алісі ШЕВЧИК з Кривого Рогу – виграти препарат вартістю 2 млн. доларів США за спеціальною програмою виробника.

Останнім часом у медіа з’явилось багато інформації про СМА, зокрема матеріали були присвячені збору коштів на лікування немовлят з цим страшним діагнозом дороговартісним препаратом за кордоном.

В Україні більше 200 дітей живуть зі СМА різних типів та потребують не тільки ліків, а й спеціального медичного обладнання, без якого їх життя неможливе.

Ціль акції Move&Smile – зібрати кошти для пацієнтів зі СМА.
В акції може взяти участь будь-хто – індивідуально, або корпоративною командою, зареєструвавшись на сайті та здійснивши благодійний внесок.

29 серпня всі зареєстровані учасники виконуватимуть різні фізичні активності безпосередньо на майданчику Move&Smile на ВДНГ або онлайн у звичному місці тренувань, навіть вдома.

Кожного дня людина виконує якусь фізичну активність – бігає, плаває, їздить на велосипеді чи самокаті, гуляє пішки. Діти зі СМА, нажаль, цього не можуть, адже вони прикуті до ліжка чи інвалідного крісла. Тож, виконавши будь-яку фізичну активність 29 серпня замість пацієнтів зі СМА, кожен зможе підтримати їх заради продовження їхнього життя.

Нажаль, у 2020 році не вдалось зібрати необхідну суму бо кількість учасників минулорічної акції була замалою через карантинні обмеження COVID-19.

Тож є надія, що цього року, у тому числі, за інформаційної підтримки видань України про акцію довідаються люди в різних куточках України. Разом ми зможемо зібрати потрібні кошти та закупити вкрай необхідне діткам та дорослим зі СМА обладнання.

Також читайте - В Кривом Роге закрыт сбор Алисе ШЕВЧИК двух миллионов долларов на укол

Також читайте - $2 млн. подарил годовалой девочке с Днепропетровщины на спасительный укол миллиардер из России

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!