1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

На Закарпатті поліція затримала групу осіб, які за 5000 доларів США переправляли чоловіків за кордон, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на прес-службу Національної поліції України

290522 16 min

290522 17 min

Викрили протиправну діяльність групи осіб оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області та слідчі обласної поліції спільно з прикордонниками.

Двоє місцевих мешканців допомагали чоловікам, які намагалися ухилитися від мобілізації, виїхати за межі країни. За «трансфер» брали 5000 доларів США з однієї людини.

26 травня поліцейські зловмисників затримали під час спроби переправити ухилянта через державний кордон поза офіційними пунктами пропуску. У них вилучили 2500 доларів США, які вони отримали як аванс за свої «послуги», аналогічну суму повинні були одержати вже після перетину чоловіком кордону.

27 травня слідчі повідомили двом затриманим про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Суд, задовольнивши клопотання Закарпатської обласної прокуратури, взяв підозрюваних під варту. За скоєне фігурантам може загрожувати покарання - позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!