1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Вже 100 днів, як співробітники СБУ безстрашно захищають нашу землю. І будуть боротися далі – до Перемоги! Це головна мрія, яку крок за кроком роблять реальністю. Слава Україні!

030622 24 min

Тільки за одну добу...

Слідчі СБУ і ДБР завершили розслідування «першого епізоду» справи Медведчука: матеріали передано в суд. Це провадження охоплює період із 2015 по 2020 роки, а підозрюваними в ньому проходять народні депутати Віктор Медведчук і Тарас Козак.

СБУ знешкодила злочинне угруповання, яке передавало окупантам розвіддані та прибутки від наркобізнесу. У ході масштабної операції у Києві та Чернігові Служба безпеки нейтралізувала міжнародне угруповання, яке щомісяця переправляло в рф понад 3 млн у гривневому еквіваленті від збуту оптових партій амфетаміну. Кошти виводили через російську біржу криптовалют, а їхні кінцеві отримувачі – особи, підконтрольні представникам спецслужб країни-агресора. Загалом до угруповання входило більше 20 осіб. Свій «товар» реалізовували на території Київської, Чернігівської та Сумської областей. Для пошуку клієнтів створили декілька спеціалізованих Телеграм-каналів.

СБУ затримала агента фсб, який збирав дані про об’єкти, що могли стати ціллю для обстрілів рф на Черкащині. Контррозвідники Служби безпеки України затримали ворожого агента, який зібрав фото і точні координати блокпостів, підрозділів ЗСУ та силових структур, щоб передати їх російським спецслужбам. Завдяки роботі СБУ на випередження витоку даних не відбулося, а самого зрадника затримано «на гарячому» – під час зйомки одного з військових об’єктів. Зловмисником виявився місцевий мешканець, колишній працівник органів виконавчої влади та активний «шанувальник» забороненої партії шарія.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Новини України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!