1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Фігуранти вчиняли вбивства на замовлення, викрадення людей, вимагання грошей, займалися збутом наркотиків і контрабандою зброї. Наразі організатору підписано підозру та оголошено в розшук, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на прес-службу обласної поліції

150622 16 min

У ході досудового розслідування слідчі Нацполіції встановили, що Мусаєв Халід Абдулвах, 1966 року народження, за попередньою змовою з групою осіб створив злочинну організацію з міжрегіональними зв’язками, яка «діяла» на території міста Одеса та області.

Члени організації вчиняли вбивства на замовлення, розбійні напади, вимагання, викрадення людей, а також займалися збутом наркотиків. Також фігурантам інкримінують контрабанду зброї та боєприпасів.

Водночас поліцейські з’ясували, що фігурант співпрацював із російськими окупантами і вчиняв дії для зміни меж території України.

Підозрюваному повідомлено підозру за ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч. 1 ст. 255 (Створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній) Кримінального кодексу України.

Його оголошено в розшук.
Фігуранту загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви маєте інформацію щодо місця перебування Мусаєва Халіда Абдулваха, просимо повідомити на спецлінію 102.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровщини
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #2 111 15.06.2022, 20:40
Цитую Иван:

тобі за твою маячню кацапи добре платять?
Цитата
-1 #1 Иван 15.06.2022, 15:14
Так есть еще бомжи, их тоже надо " за посягання". А бродячие собаки, а алкаши, наркоманы. У сбу и наследников Геббельса не початый край работы
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!