1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Майкрософт Офіс справедливо вважається найзручнішим для користування продуктом свого класу з надзвичайно широким функціоналом. Хоча за таке програмне забезпечення доведеться заплатити, а на ринку можна знайти безкоштовні альтернативні рішення, саме Office від Microsoft слід визнати найкращим пакетом для роботи з документами

220622 22 min

Це стосується як вирішення завдань у сфері професійної діяльності, так і для використання в навчанні або вдома. Пакет формують окремі продукти, які дозволяють редагувати тексти, працювати з таблицями, створювати презентації, керувати базами даних тощо.

Встановити такий софт на свій ПК чи ноутбук не дуже складно, але нюанси, як це зазвичай відбувається, існують. Щоби бути впевненим в правильній інсталяції ПЗ та його актуальному стані, варто доручити обслуговування офісної або домашньої комп’ютерної інфраструктури професіоналам на умовах it аутсорсу.

В такому випадку можна не хвилюватись, що «щось пішло не так», адже ваша техніка буде перебувати під пильним наглядом найкращих у своїй галузі досвідчених спеціалістів.

Однак власникам пакету програм Офіс все ж варто дізнатись, як встановити його на свій комп'ютер.

Особливості придбання пакету програм Офіс від Майкрософт

Office від Microsoft — зручне та корисне програмне забезпечення, яке стане в нагоді як приватним, так і бізнес-користувачам. Однак варто правильно обрати потрібний варіант продукту, адже вони відрізняються за:

● вартістю;
● кількістю пристроїв, на які можна встановити пакет за однією ліцензією;
● складом компонентів.

Приватним покупцям можна порекомендувати придбати дешевший варіант з можливістю використання на 5 пристроях. Корпоративний пакет більше підійде представникам бізнесу.

За користування пакетом доведеться заплатити. Фактично треба купити спеціальний електронний ключ активації, а потім активувати його — ввести код на сторінці завантаження продукту на сайті Microsoft.

Ключ можна придбати в офіційних представників компанії в нашій країні, або безпосередньо на веб-ресурсі розробника програмного забезпечення. В такому випадку необхідно пройти авторизацію за допомогою свого облікового запису, завантажити та інсталювати пакет програм. Активувати ключ немає необхідності.

Інсталяція офісного пакету від Майкрософт на ПК чи ноутбук

Заходимо на офіційний сайт Майкрософт на сторінку продукту Офіс. Перед завантаженням та встановленням ПЗ треба авторизуватись за своїм обліковим записом, або ввести придбаний електронний код активації. Далі необхідно натиснути на кнопку Інсталювати Office. За замовчуванням на комп'ютер буде встановлено 64-розрядну версію.
Далі в залежності від обраного браузера натискаємо:

● Виконати — якщо використовується Microsoft Edge чи Internet Explorer.
● Setup — коли інсталяція здійснюється з допомогою Chrome.
● Зберегти файл — у випадку роботи у Firefox.

Служба захисту користувачів може запитати дозвіл на внесення програмою змін на комп'ютері. Треба погодитись, інакше інсталяція не розпочнеться.

Після завершення процесу встановлення на екрані з’явиться діалогове вікно з повідомленням про готовність пакету до роботи. Користувач побачить, де розташовані програми, які входять до складу Офісу. Але треба ще активувати інстальоване ПЗ.

Закриваємо вікно з розташуванням програм, а далі відкриваємо будь-яку з них, наприклад, Word чи Excel. Якщо після інсталяції не з’явилися іконки зі встановленими програмними продуктами, можна знайти їх за допомогою кнопки Пуск.

Достатньо натиснути на неї та ввести назву продукту, наприклад, Excel. Далі обираємо піктограму програми в результатах пошуку. Після відкриття необхідно підтвердити свою згоду з умовами ліцензійної угоди.

Таким чином Офіс буде активовано, і можна працювати зі встановленими програмами.

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!