1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Здавалося б, на ринку представлений такий вибір меблів, що створювати щось нове просто недоцільно. Але сучасний споживач став ще вимогливішим і хоче оточити себе речами, що забезпечують йому максимальний комфорт

300622 21 min

Існують модулі для офісу, будинків, квартир та ін. вони вже стали звичним явищем. Ну а новинкою на ринку стали ігрові крісла https://barsky.ua/kresla/igrovye/, призначені для поціновувачів комп'ютерних перегонів, стрілялок та інших геймів. Унікальність гри в тому, що ця віртуальність «захоплює» і людина навіть не помічає як проводить перед екраном комп'ютера кілька годин поспіль.

Правда час за грою минає швидко і непомітно за умови, що ви сидите у кріслі від ТМ Барскі. Всі моделі із серії «ігрові» цієї компанії гарантують, що вам буде комфортно і ви не відчуєте ні втоми, ні болю в спині, що затекла, або шиї.

Базова комплектація чи покращена?

Компанія пропонує відвідати свій каталог, де розміщено фото моделей та їх описи. Перед тим як купити ту чи іншу версію потрібно оцінити її в плані дизайну та на предмет комплектації. Адже від кількості опцій, як і від матеріалів, що використовуються, залежить вартість виробу.

Але навіть найпростіші ігрові крісла мега комфортні. Так що не тільки супер дорогі преміальні модулі забезпечать вам нуль дискомфорту під час навіть найдовшого комп'ютерного гейму.

Під базовою комплектацією розуміють крісло у якого є:
● каркас з легкого але міцного сплаву;
● сидіння та спинка;
● опора та ролики;
● підголівник;
● підлокітники.

Всі ці деталі оснащені спеціальними механізмами, що дозволяють їх «підганяти» по висоті, куту нахилу та ін. Більш складні версії комплектуються підставками, освітленням, вбудованою аудіосистемою та навіть вентиляцією.

Для виготовлення таких крутих екземплярів використовують нержавіючу сталь, натуральну шкіру. Бюджетні екземпляри випускаються із застосуванням екошкіри або тканини. Але від цього в оригінальності дизайну вони не втрачають. Втім, як і в таких параметрах, як надійність, довговічність, стійкість, витривалість.

Виробник пропонує як класичні моделі, так і стильні варіації із ковшоподібними сидіннями. Нічого не нагадує? Звісно ж спорткар! Такі зразки мега є популярними серед любителів віртуальних перегонів. Хоча купують їх і для оформлення робочих місць менеджерів в офісах. Адже вони не тільки виглядають круто, але й справді забезпечують максимальний комфорт.

300622 22 min

Так як комп'ютерними іграми захоплюються практично всі (хобі поза віком і статтю), ТМ Barsky пропонує колекції з жіночими моделями, чоловічими, універсальними і навіть окремо для тінейджерів. Отже кожен незалежно від свого статусу, роду діяльності або фізичних параметрів отримує можливість купити круте крісло ігрове, та ще й у рамках певного виділеного бюджету.

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!