1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

За процесуального керівництва Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, повідомляє Весь Кривий Ріг, затримано командира автомобільної роти однієї з військових частин ЗС України за фактами одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368КК України)

020722 10 min

За даними слідства, вказаний підполковник вимагав від підлеглого солдата щомісячну «винагороду» в сумі 50 тис. грн за нестворення перешкод по службі, непроведення службового розслідування щодо його порушення військової дисципліни та надання звільнень від служби.

29 червня, під час одержання частини преміальних коштів у сумі 15 тис. грн, командира затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі 1 відділу ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу працівників ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!