1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з офіційних джерел, на півдні України підрозділи ЗСУ не дають передиху окупантам, лінію фронту відсунуто від Кривого Рогу до 50 кілометрів з визволенням Іванівки

030722 3 min

На лінії зіткнення продовжується ведення бойових дій. Ворог, скований у можливостях маневру на суходолі, намагається тиснути з повітря. За добу відпрацював 9 авіаційних ударів, із них на Херсонщині – 5 парами ударних гелікоптерів Ка-52 з намаганням повернути собі втрачене положення в районі звільненої Іванівки, 1 удар – в район Мирного.

Опівдні нашими підрозділами здійснено вогневу заборону проведення противником розвідки боєм в напрямку Іванівки. На двох бойових броньованих Тиграх, силами до взводу, рашистам довелось ретируватися в бік Ольгіного.

Гідно приймаючи тактику ворога з посилення авіаційних ударів, нашими авіаторами нанесено 5 ударів літаками та гелікоптерами по двом складам боєприпасів та п’ятьом осередкам скупчення ворожої сили в районах П'ятихаток, Високопілля, Дудчан та Центрального.

Наразі результати дорозвідуються, але вже відомо про знешкодження 29 рашистів, самохідної гаубиці «Мста-С», 2 самохідні крупнокаліберні гармати «Піон», ще 6 одиниць броньованої техніки.

На Миколаївщині ворог активізував повітряну розвідку, але готовність зреагувати на безпілотник у наших підрозділів відточена бездоганно: 3 з 3 повітряних шпигунів заземлено вщент.

Біля Чорнобаївки та Снігурівки знищено 2 склади боєприпасів. А поблизу Іванівки в якості бонусу до звільнених територій захоплено 4 трофейних бойові машини піхоти.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!