1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

1 серпня, повідомляв раніше Весь Кривий Ріг, на території Великоолександрівської громади Бериславського району військовослужбовці рф завдали удар протитанковою керованою ракетою по цивільному автомобілю, в якому знаходилося 8 мирних жителів

030822 5 min

Люди намагалися евакуюватися на підконтрольну Україні територію.
Внаслідок обстрілу водій та двоє пасажирів загинули, п’ятеро пасажирів тяжко травмовані.

На місці загинуло двоє людей - водій і його донька. З місця трагедії поранених під обстрілами евакуювали героїчні бійці криворізької 17-ї танкової бригади. Один цивільний помер пiзнiше під час транспортування до лікарні.

Інших п'ятьох поранених вдалося евакуювати до Кривого Рогу в "Тисячку". У всіх важкі мінно-вибухові травми, а у трьох ще й сильні опіки. Як виявилося, четверо людей - це одна сім'я: мама 55 років, батько 53 роки і двоє синів по 35 років. Ще одна поранена - жінка 63-х років, чий син загинув там на місці.

Найбільш важкі опікові травми отримала мама та один з її синів - у неї до 50% опіків, у нього - до 40% опіків. Всі поранені були прооперовані лікарями "Тисячки". Одночасно проводилися протишокові заходи. Лікарі зробили все можливе. У тих, хто отримав опіки – ці місця були закриті ксеношкірою.

Також оперативно був наданий вертоліт аеромобільної допомоги. На ньому мама двох синів була відправлена до Києва в опіковий центр для надання подальшої допомоги. Інші поранені зараз знаходяться в реанімації, стан важкий, але стабільний. Їм надається все необхідне лікування.

У смт Велика Олександрівка під час ракетного обстрілу армією рф загинули двоє місцевих жителів. Чоловіки не встигли сховатись в укриття, їх вбило уламками снарядів.

Ворог обстріляв смт Нововоронцовка, села Осокорівка, Новоолександрівка, Трудолюбівка, Токареве, Білогірка та Андріївка, є загиблі та поранені, пошкоджено та зруйновано будинки місцевих жителів. Внаслідок обстрілів сталося загоряння соснового лісу біля с. Раденськ.

В місті Олешки викрито трьох колаборантів, які почали співпрацювати з окупаційною владою та отримали певні посади.

У селі Поди військовослужбовці рф обікрали будинок місцевого жителя, забравши пральну машину, мікрохвильову піч, дитячий велосипед та дитячий одяг.

Лише за добу поліція відкрила 24 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів російських військових на Херсонщині.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди України
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 наталі 04.08.2022, 16:36
оце так "визволтелі" руские - терористи
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!