1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Старший оперуполномоченный по особо важным делам оперативного управления налоговой милиции ГУ ГФС в Днепропетровской области вымогал от гражданина 7000 долларов за то, что он «не закроет» сеть аптек

161118 16

В случае отказа подполковник грозился инициировать проверки и обыски по месту работы аптек и складов.
16 ноября оборотень в погонах был задержан в момент получения взятки в Днепре.
Досудовое расследование продолжается.

Прокуратурою Дніпропетровської області спільно зі співробітниками відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС східних регіонів України ГУВБ ДФС України та управління захисту економіки у Дніпропетровській області викрито підполковника податкової міліції під час одержання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).
Встановлено, що старший оперуповноважений з особливо важливих справ оперативного управління податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області вимагав від громадянина неправомірну вигоду у сумі 7 000 доларів США (еквівалент 196 000 гривень) за не здійснення зупинки діяльності торгівельних об’єктів мережі аптек.
У разі відмови податківець погрожував вжити заходів по ініціюванню перевірок та проведення обшуків за адресами місцезнаходження суб’єкта господарювання.
16 листопада 2018 року під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 7 000 доларів США зловмисника було викрито правоохоронними органами та затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Досудове розслідування триває.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Днепропетровской области
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!