1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Почти сутки в Днепропетровской области правоохранители искали 14-летнего воспитанника детского дома, который ушел на уроки, и не вернулся

010319 19 min

28 февраля в полицию Никополя обратилась воспитатель детдома, которая сообщила, что уже сутки как пропал ее 14-летний воспитанник. Мальчик ушел на уроки, но на занятиях так и не появился, также отсутствовал в детдоме.
Также она рассказала, что это не первый раз, когда подросток уходит из детдома.
После суток поиска и отработки вероятных мест нахождения мальчика, «потеряшку» нашли на дамбе Каховского водохранилища. Он рассказал, что после нравоучений воспитателя обиделся и ушел из детдома.
Целым и невредимым подросток доставлен домой.
С воспитателями и подопечными проведена профилактическая беседа.

В Нікополі поліція розшукала зниклого 14-річного хлопчика та повернула його додому
Хлопчик образився на виховательку дитячого будинку сімейного типу та дві доби гуляв містом, бо не хотів повертатися додому.
28 лютого до Нікопольського відділу поліції звернулася вихователька хлопчика яка повідомила, що 14-річний вихованець будинку сімейного типу вже добу відсутній вдома. Повідомила, що хлопчик пішов до школи ще 27 лютого, але в школу не дійшов. Він і раніше неодноразово уходив з дому.
На пошуки зниклого було орієнтовано весь особовий склад. Правоохоронці розпочали пошукові заходи, відпрацювали всі можливі зв'язки дитини. Всі місця його можливого перебування.
Знайшли його через добу пошуку, хлопчик гуляв на дамбі Каховського водосховища. Школяр розповів поліцейським, що посварився з вихователькою через те, що вона робила йому зауваження і пішов з дому.
Цілою і неушкодженою дитину повернули.
Поліцейські провели профілактичну роботу як з вихователями так із дитиною.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Днепропетровской области
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!