1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

4 марта оставленные одни дома малолетние дети попали в большую беду – 2-летняя девочка скончалась, 6-летний и 4-летний мальчики срочно госпитализированы

040319 13 min

В одноэтажном доме на окраине Каменского (Днепродзержинска), где родители одних оставили троих малолетних детей, возник пожар.
Спасатели оперативно погасили пламя, но дети пострадали и были госпитализированы с диагнозом "отравление продуктами горения". Помощь для 2-летней девочки запоздала – она скончалась в больнице. Ее братикам оказывают медицинскую помощь.
Против родителей возбуждено уголовное дело по ч. 3 ст. 135 УК Украины – Оставление в опасности.

За фактом смерті дворічної дитини поліція відкрила кримінальне провадження
Трагедія сталася 4 березня у Південному районі м. Кам’янське. В одноповерховому приватному будинку, де без нагляду батьків залишилось троє дітей, виникла пожежа.
З діагнозом «отруєння продуктами горіння» дітей госпіталізували до лікарні. На жаль, дівчинку врятувати не вдалося, вона померла у лікарні. Двом її братам – 2013 та 2015 років народження зараз надається медична допомога.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України (залишення в небезпеці).

4-го березня о 11:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою вулиця Широка Південного район міста Кам’янське.
За вказаною адресою направлено рятувальників 7-ої та 8-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що пожежа виникла у середині одноповерхового житлового будинку.
Вогнем пошкоджено домашнє майно та меблі на площі 35 м. кв.
На момент пожежі в будинку знаходилось троє дітей без нагляду дорослих. До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів сусідами через вікно було врятовано двох хлопчиків 2015 та 2013 років народження, яких госпіталізовано до лікарні.
Під час ліквідації пожежі вогнеборцями була врятована дівчинка 2016 року народження, яку на руках винесли з задимленого приміщення. До прибуття карети швидкої рятувальники проводили дитині реанімаційні заходи. Медиками постраждалу було госпіталізовано до реанімаційного відділення Міської лікарні №7 міста Кам’янське, о 12:50 у лікарні констатували смерть дитини.
Пожежу локалізовано о 11:48, ліквідовано о 12:42.
До гасіння пожежі залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.
Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Нацполиция области

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!