1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Дорога не пробачає помилок і нехтування ПДР. Поліція шукає свідків смертельної ДТП на вул. Маршала Малиновського

180519 3 min

Страшне ДТП в Кривому Розі - Жуткое ДТП с маршруткой №261 в Кривом Роге – она после столкновения с легковушкой вылетела на тротуар перед остановкой «мкрн. Юбилейный» (фото, видео)

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 травня на вул. Маршала Малиновського м. Дніпра. В результаті зіткнення автомобілів «Peugeot», «Кіа» та «Toyota Tundra» дві людини загинули - водій та пасажир автомобіля «Peugeot». Також тяжкі травми отримала дитина.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). На місці ДТП працюють слідчі, які встановлюють обставини ДТП.

Для проведення об’єктивного розслідування поліція звертається до можливих свідків пригоди та власників відеореєстраторів, повідомити будь-яку корисну інформацію.

ДОДАНО: Дитина померла в лікарні 18 травня

За спричинення смертельної ДТП на вул. Маршала Малиновського #поліція затримала водія автомобіля «Toyota Tundra»

Внаслідок ДТП загинули три людини – водій та два пасажири автомобіля «Peugeot», серед яких 11-річний хлопчик. Також тяжкі травми отримав водій автомобіля «Кіа».
Водія автомобіля «Toyota Tundra» затримано в поряду ст. 208 КПКУ. Зараз він під конвоєм перебуває у лікарні.
Слідчим відділом внесені відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровської області
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!