1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як стало відомо сайту Весь Кривий Ріг, на Дніпропетровщині директора будівельного підприємства притягнуто до відповідальності за заволодіння бюджетними коштами під час ремонту школи

070220 9 min

Слідчими доведено, що директор підприємства під час ремонту даху однієї із шкіл використав будівельні матеріали набагато дешевші від вказаних у документах, а різницю від їх вартості - привласнив.
Встановлено, що згідно з будівельним проєктом та звітних будівельних документів, товщина металочерепиці на даху школи мала бути 0.55 мм, натомість товщина укладеного даху є 0.45 мм.
При цьому підприємство-підрядник надало документи про те, що укладена ними металочерепиця нібито від провідного виробника та має найвищу якість.
Слідчі відібрали зразки укладеної покрівлі та надали їх на вивчення офіційному імпортеру відомої торгової марки - виробника металочерепиці. Представники підприємства-імпортера надали висновок про те, що вказані зразки - не є виробом їх торгової марки і не відповідають необхідним якісним характеристикам.
Директору підприємства-підрядника повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Обвинувальний акт направлено до суду.
Наразі слідчими вивчаються обставини участі у вчиненні злочину замовника робіт - керівника відділу освіти однієї із районних рад та фахівця-будівельника, який здійснював технічний нагляд за будівництвом.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!