1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В ході спецоперації було проведено понад 20 обшуків та вилучено 6 автомобілів, на яких пересувались затримані. Про це під час брифінгу розповів заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Тарас Воліков

250220 34 min

Конфлікт між двома групами чоловіків виник 24 лютого близько 17:00 на вулиці Титова м. Дніпро. Затримані застосували пістолет травматичної дії, внаслідок чого було поранено трьох учасників перестрілки.
За словами Тараса Волікова, чоловіків доставили до лікарні, де їх одразу затримали в порядку ст. 208 КПК України. Учасники другої сторони конфлікту втекли з місця події. В подальшому близько 2-ї ночі 25 лютого в ході поліцейської спецоперації співробітники карного розшуку та управління стратегічних розслідувань із залученням спецпризначенців КОРД затримали ще двох учасників перестрілки в центрі Дніпра.
«Наразі тривають слідчо-оперативні заході для затримання всіх причетних до злочину» - розповів Тарас Воліков. Як повідомив заступник начальника управління стратегічних розслідувань Віктор Діденко, конфлікт мав побутовий характер. «Достеменно відомо, що конфлікт не пов’язаний з бізнес-інтересами, а сфери діяльності обох груп осіб вивчають слідчі» - додав він.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За хуліганські дії із застосуванням зброї всім учасникам конфлікту загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Сьогодні всім затриманим планується вручення повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровської області
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!