1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Поліція області відкрила кримінальне провадження за фактом підробки та збуту перепусток для проїзду в громадському транспорті

240520 32 min

В одній із соціальних мереж поліцейські виявили інформацію про продаж дійсних перепусток для проїзду в громадському транспорті на період карантину. Вартість однієї перепустки складала 350 гривень за одну спецперепустку.

Як встановили поліцейські, до злочину причетний керівник одного з підприємств, що надає послуги пасажирських перевезень в місті Дніпро. Маючи доступ до бланків офіційної звітності, він налагодив виготовлення та продаж через Інтернет спеціальних квитків для проїзду у громадському транспорті.

До своєї діяльності чоловік втягнув і членів своєї родини, у тому числі малолітнього сина, який розміщував рекламу в соціальній мережі «Instagram».

За вказаним фактом слідчі Новокодацького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за: ч. 1 ст. ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровської області
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!