1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Серед них виявлено троє громадян, повідомляє Весь Кривий Ріг, які можуть входити до складу диверсійно-розвідувальних груп рф, інформувати ворога та працювати корегувальниками вогню. Їх доставили до Служби безпеки України

220422 14 min

Так, у місті Дніпро вночі під час комендантської години поліцейські затримали місцевого мешканця. Під час перевірки у нього виявили фото військової техніки ЗСУ та її пересування.

Крім злочинів проти національної безпеки України, поліцейські продовжують документувати та розслідувати тяжкі і майнові злочини. За добу на Дніпропетровщини правоохоронці розкрили 11 таких злочинів.

Так, 19 квітня у місті Дніпро затримано чоловіка, який задушив свою дружину. Також у Дніпрі було розкрито замах на вбивство та затримано громадянина Азербайджану, який ножем завдав тяжкі тілесні ушкодження своїй знайомій - переселенці з міста Харків. Чоловік виявився раніше судимим в рф.

Крім цього, за минулу добу на блокпостах поліцейські перевірили понад 18 тисяч автомобілів та 40 тисяч осіб.

Закликаємо громадян відповідально ставитися до вимушених обмежень воєнного часу й дотримуватися правил поведінки на блокпостах.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровщини
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Міра 23.04.2022, 14:59
Роботи не початий край
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!