1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з повідомлення «Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області», бригади дорожників працюють на основних автошляхах області, аварійну ямковість ліквідують на дорогах міжнародного, національного та регіонального значення

050522 20 min

В першу чергу забезпечується безпека руху для пересування мешканців із сусідніх областей та доставку гуманітарної допомоги.

Наразі Служба автомобільних доріг проводить роботи в рамках експлуатаційного утримання. Ремонти тривають у Дніпровському, Кам´янському та Новомосковському районах.

У 2022 році Службою автодоріг було заплановано оновлення 450 км автошляхів державного значення різних категорій – міжнародних, національних, регіональних та територіальних. Більше 20 доріг Дніпропетровщини які мали отримати нове сучасне дорожнє покриття.

Наголошується, що наразі жодних капітальних ремонтів не проводиться, виконуються роботи виключно з ліквідації аварійної ямковості - заради безпеки місцевих мешканців та людей що евакуюються дорогами нашої області.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Дніпропетровщини
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Міра 06.05.2022, 20:47
Так, це потрібна справа? Навіть під час війни
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!