1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Зловмисники завозили товар під виглядом розчинників, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на прес-службу обласної НПУ, а задля прикриття незаконної діяльності вносили до податкової та бухгалтерської документації фіктивні відомості. Реалізовували продукцію підпільним виробникам нафтопродуктів

190522 1 min

Припинили протиправну діяльність фігурантів оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції. За даними правоохоронців, група осіб налагодила злочинну схему із ввезення метилового спирту з рф та ухиленням від сплати податків, до якої залучила ряд суб’єктів господарювання.

Аби приховати протиправну діяльність та не сплачувати податок за ввезення підакцизної продукції, до податкової та бухгалтерської документації вносили фіктивні дані.

Відповідно до документів, замість метилового спирту ввозився розчинник. Надалі його реалізовували підпільним виробникам нафтопродуктів за готівку.

Поліцейські спільно з працівниками регіонального управління Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та регіональної філії Укрзалізниці провели санкціоновані обшуки за місцями зберігання продукції та мешкання фігурантів.

Вилучили 50 тонн метилового спирту, дві залізничних вагони-цистерни, що належать товариству, бенефіціарними власниками якого є громадяни російської федерації, фіктивну документацію, «чорнові» записи.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Слідство триває, процесуальне керівництво здійснює Дніпропетровська обласна прокуратура. Встановлюється сума завданих державі збитків.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровщини
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!