1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з повідомлення голови Дніпропетровської обласної ради Миколи ЛУКАШУКА, в понеділок регіон зазнав як ракетних нападів, так і обстрілів з РСЗВ

230522 31 min

Добігає кінця вісімдесят дев‘ятий день спротиву.
Напевно, сьогодні Дніпропетровщина пережила найбільше повітряних тривог протягом одного дня за останні три місяці.

Сьогодні маємо одразу декілька «прильотів». Перша ракета по Павлограду. Ще три атаки – у Синельниківському районі. Дані щодо постраждалих і масштаби руйнувань з‘ясовуються.

Також вдень під ворожі обстріли потрапив Криворізький район, села Ганнівка та Мала Костромка. Там без постраждалих.

Наразі російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає і не буде. Наші захисники тримають ворога на дальніх підступах, не залишаючи противнику шансів увійти в область.

Президент США Джо Байден нещодавно сказав, що зробив все можливе для постачання зброї в Україну. І вона обов’язково працюватиме там, де має працювати для Перемоги України. Українські захисники справжні герої. А скоро завдяки підтримці партнерів наші воїни стануть ще потужнішіми та ще сильнішими, а їхні успіхи – масштабнішими.
Закінчу цей допис на позитивній ноті.

Вчора голова російської переговорної групи Володимир Мединський поскаржився на те, що Україна призупинила переговори. Мовляв, рф готова працювати й далі, але українська сторона з власної ініціативи заморозила цей процес.

Про що свідчить ця заява? Завдяки мужності українських військових, завдяки ленд-лізу і сучасній зброї наші ЗСУ відтісняють ворога в зоні бойових дій. Озброєння від союзників робить свою справу і робить цю справу болючою для противника. росія нервує та вже хоче завершувати війну.

Але це можливе лише тоді, коли Україна звільнить всі свої території.

Підготував до публікації
Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!