1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з інформації від «Поліції Дніпропетровської області», за два тижні до офіційного чат-бота поліції надійшло понад 600 повідомлень щодо можливих прихильників «руського міру» та інших злочинів в умовах війни

050722 7 min

Поліцейські управління кримінального аналізу ГУНП в Дніпропетровській області опрацювали кожну інформацію, яка надійшла у телеграмі на офіційний чат-бот для боротьби зі зрадниками України @Krim_dnp_bot.

Завдяки повідомленням громадян, у соцмережах було виявлено 550 акаунтів прихильників «руського міру». Як з’ясувалося, деякі облікові записи користувачів були зламані та їх використовували інші особи. Ще частина встановлених осіб в процесі профілактичної роботи надали пояснення та видалили заборонені публікації.

Також встановлені 83 особи, які публічно підтримували злочинні дії рф офлайн. Ще 9 підприємців продавали товари із забороненою комуністичною символікою в мережі Інтернет.

За результатом перевірок станом на 2 липня до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 5 кримінальних проваджень за фактами державної зради, незаконного зберігання зброї, поширення комуністичної символіки та виправдовування збройної агресії рф.

Стосовно 21-ї особи інформацію передано Службі безпеки України у Дніпропетровській області. З іншими порушниками проведена профілактична робота.

- Працюємо далі та чекаємо нових повідомлень про порушників. Не дозволимо їм зашкодити рідному місту, населеним пунктам області, нашій державі! – йдеться у повідомленні.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровщини
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #2 111 05.07.2022, 15:24
усіх "героїв" ну вулицї з мітлами і позначками "Це зрадники України"
Цитата
-1 #1 Иван 05.07.2022, 13:02
Комментарии к этому позорищу удаляются
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!