1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Заповни до 9 жовтня анкету на службу в полку поліції особливого призначення та стань в ряди найкрутіших поліцейських Дніпропетровщини. Наразі у цьому підрозділі відкрито 30 вакантних посад і одну з них зможеш посісти саме ТИ

051018 13 min

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету, підготувати та особисто надати пакет документів за адресою: м. Дніпро, вул. Троїцька, 20а. Встигни зробити це до 9 жовтня цього року.

Бажаючі узяти участь у конкурсі повинні відповідати загальним вимогам до кандидатів на службу в поліції, а саме:
• громадянство України;
• вік від 18 років;
• вільне володіння українською мовою;
• повна загальна середня освіта;
• високий рівень фізичної підготовки;
• відсутність офіцерського військового чи спеціального звання.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету та підготувати і особисто надати пакет необхідних документів, прийом яких здійснюватиметься за адресою: м. Дніпро, вул. Троїцька, 20а та триватиме у період з 17 вересня по 9 жовтня цього року.

Добір кандидатів на вакантні посади ГУНП буде складатися з наступних етапів: тестування на знання законодавчої бази і на загальні здібності й навички, психологічне тестування особистісних характеристик, проходження кандидатами військово-лікарської комісії, перевірка рівня їх фізичної підготовленості, співбесіда з поліцейською комісією та проведення спеціальної перевірки.

У свою чергу держава гарантує поліцейським: стабільну заробітну плату, соціальне забезпечення згідно діючого законодавства, професійну підготовку за міжнародними стандартами, можливість підвищити освітній ступінь вищої освіти у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, та перспективу кар’єрного росту.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Робота та Вакансії Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!