1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

З середини червня Метінвест розпочав процес призупинення роботи ГЗК у Кривому Розі, повідомляє прес-служба компанії. З 1 липня призупиняється видобуток на ІнГЗК, ПівдГЗК. З середини липня також буде призупинено видобуток на ПівнГЗК

300622 7 min

З гірничо-збагачувальних комбінатів Групи в Україні продовжить роботу зі зменшеною потужністю лише ЦГЗК в Кривому Розі.

Це є вимушеною мірою, яку Метінвест максимально відтермінував з 24 лютого за рахунок власних резервів. Безумовно, головним фактором є продовження російського вторгнення в Україну.

Але ситуація в економіці країни також має тенденцію до погіршення через низку дестабілізаційних факторів. Зокрема – логістичні проблеми, ріст собівартості виробництва та падіння цін на продукцію.

Враховуючи складну ситуацію, тільки регулятивна підтримка з боку держави може гарантувати виживання галузі, відновлення роботи активів і повернення спроможності галузі тримати економічний фронт.

Але навіть за цих часів соціальна відповідальність залишиться основою політики Метінвесту. Компанія максимально залучить тисячі працівників до проведення ремонтних робіт і впорядкування території на вищезгаданих підприємствах зі збереженням основного заробітку.

Також буде продовжена системна допомога вимушеним переселенцям, жителям міст присутності та реалізація проєктів підтримки ЗСУ.

За темою - ШОК: В Кривому Розі з 1 липня призупиняють роботу два ГЗК, а з 15 – ще один

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!