Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Офіційне повідомлення Фоззі Груп щодо замороженої риби від 12.09.2017, що стосується публікації на сайті Весь Кривий Ріг від 09.09.17р. -  Большой скандал в супермаркете «сильпо» - в замороженной скумбрии покупательница обнаружила гельминты (фото)

120917 16 2

З 06.09.2017 надходили скарги на сторонні включення у рибі, а саме - на скумбрію та оселедець свіжозаморожений, в яких гості знаходили ознаки гельмінтів. Дані випадки трапились в Кривому Розі в магазинах «Сільпо».
Після скарг гостей та лабораторної перевірки товару, гостям повернули гроші, а партії скумбрії та оселедця свіжозаморожених зняли з реалізації та утилізували.

Питання якості товару для Фоззі Груп - одне із найважливіших, тому ми дякуємо активістам та ЗМІ за те, що допомагають нам покращувати наші торгові мережі.

Щодо свіжозамороженої риби, яка реалізується - вона є дикою та виловлюється в океані, де неможливо проконтролювати її зараженість гельмінтами та забезпечити повну їх відсутність. При заморожуванні до температури -18°С гельмінти та їх личинки гинуть і не складають небезпеки для здоров’я споживачів. Тобто питання наявності гельмінтів у дикій свіжозамороженій рибі з океану - естетичне.

По стандартам ЄС в замороженій продукції допускається присутність неживих гельмінтів. На кожну партію товару ми отримуємо сертифікат відповідності. При імпорті риба проходить контроль з боку ветеринарної служби, яка підтверджує відповідність партій, що підтверджується документами.

Через невідповідність нормам, партії скумбрії та оселедця свіжоморожених зняті з реалізації і утилізовані. Додатково ми зробили запит документів на продукцію у постачальника для перевірки відповідності товару.

Задля виключення виникнення подібних ситуацій, у власних лабораторіях «Сільпо», які мають державну ліцензую, вся риба, що надходить до нас, проходитиме додатковий посилений контроль.

Прес-служба Фоззі Груп
відповідь на матеріали
опубліковані в рубриці
Товари та Послуги Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!