Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

У вівторок, 24 травня, повідомляє Весь Кривий Ріг, однією з головних тем для обговорення у городян стала ціна на сіль на мікрорайоні Інгулець

240522 22 min

Як стверджує мешканка Інгульця в Кривому Розі, за пачку солі вагою в 1.5 кг в одному з магазинів правили 40 гривень! Як повідомили інші криворіжці, і в інших районах міста в маленьких крамницях вже справляють таку ціну за сіль.

Це при тому, що ще нещодавно у супермаркетах її можна було придбати за ціною до 10 гривень.

Деякі обізнані громадяни пояснюють, що ажіотаж і ріст цін викликало повідомлення про закриття підприємства з виробництва солі, яке опинилось у зоні бойових дій.

Тим часом Державне підприємство «Артемсоль», найбільше в Європі підприємство з солевидобутку, через бойові дії зупинило роботу. Про це заявив в.о. директора Віктор Юрін.

З його слів, зупинку ДП «Артемсоль» відчують на собі і споживачі за кордоном: «Ми були найбільшим підприємством з видобутку солі в Європі. Серед наших постійних клієнтів – Угорщина, Польща, Грузія, Молдова, Азербайджан, Румунія».

Підприємство розташоване у місті Соледар Донецької області, неподалік Бахмута, де зараз ведуться жорстокі бої з російськими загарбниками.

Також читайте -

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Товари та Послуги Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+1 #2 Камран 26.05.2022, 17:04
Почему экстрасенсы этого не предсказали? Или они только по ящику умные
Цитата
0 #1 Наталя 25.05.2022, 12:35
жах, що робиться, дуже невесело...
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!